Bile de dovleac fără coacere

 Bilele de dovleac fără coacere sunt o modalitate excelentă de a saluta toamna și toate lucrurile cu dovleac! Aceste bile de mirodenii de dovleac sunt făcute cu ingrediente pure, simple, superalimentare, care sunt de fapt bune pentru tine, așa că sunt o gustare grozavă la mijlocul zilei sau chiar un desert! Această rețetă este, de asemenea, o modalitate grozavă de a folosi ½ cană de dovleac conservat pe care s-ar putea să o aveți rămase de la o altă rețetă, cum ar fi pâine cu ciocolată cu dovleac sau batoane cu dovleac !

Bol de bile de dovleac fără coacere cu chipsuri de ciocolată

INGREDIENTE ȘI SUBSTITUȚII

  • Făină de ovăz: Pentru a păstra aceste bile de dovleac fără gluten, folosiți făină de ovăz . De asemenea, puteți adăuga ovăzul într-un blender pentru a-l măcina și a le folosi.
  • Ovăz: Ovăzul rulat este cel mai bine de utilizat în această rețetă, deoarece creează o textură drăguță, mestecată. Puteți folosi ovăz rapid într-un pic, dar ovăzul tăiat din oțel trebuie evitat.
  • Condimente: placinta cu dovleac condiment si sare. Daca nu ai condiment pentru placinta cu dovleac, poti folosi scortisoara, ghimbir si nucsoara.
  • Piure de dovleac: utilizați un piure pur de dovleac, mai degrabă decât o umplutură de plăcintă de dovleac, deoarece aceasta include zahăr și condimente adăugate.
  • Unt de arahide: untul de arahide cremos ajută la legarea ingredientelor uscate împreună și adaugă un gust delicios de nucă.
  • Sirop de arțar: Pentru a îndulci în mod natural aceste bile pentru gustări. Dacă nu este vegan, puteți folosi miere.
  • Chips de ciocolată: Dovleacul și ciocolata funcționează atât de bine împreună. Puteți folosi orice tip de mini chipsuri de ciocolată după gusturile dvs.
Ingrediente pentru realizarea retetei

CUM SĂ FACI BILE DE DOVLEAC

  1. Măsurați piureul de dovleac, untul de arahide, siropul de arțar și extractul de vanilie și puneți-le într-un castron mare.
  2. Se amestecă bine până se combină complet și untul de arahide este dizolvat.
  3. Adăugați ingredientele uscate peste ingredientele umede.
  4. Se amestecă bine până se formează o textură fermă. Adăugați mini chipsurile de ciocolată dacă doriți.
  5. Folosind o linguriță pentru prăjituri cu arc sau mâinile pentru a forma aluatul în bile mici de mărimea unei mușcături.
  6. Rulați-le cu mâinile pentru o textură netedă și uniformă.
6 colaj de imagini pentru a arăta cum să amestecați ingredientele împreună, apoi rulați-le în bile

SFATURI PENTRU A FACE BILE DE DOVLEAC

  1. Se încălzește untul de arahide pentru a fi mai ușor de amestecat. Dacă utilizați unt de arahide foarte tare, fără mult ulei, poate ajuta să-l încălziți, astfel încât să fie mai lichid în formă pentru amestecare.
  2. Ajustați dulceața după gustul dvs. Deoarece rețeta nu este coaptă, puteți adăuga puțin zahăr din trestie pentru a spori dulceața.
  3. Testați o cantitate mică înainte de a rula restul. Asigurați-vă că o cantitate mică se simte ca aluatul - nu prea lipicioasă și nici prea uscată. Asta le va face mai ușor de rulat. Dacă este prea lipicios, adăugați mai multă făină de ovăz. Dacă este prea uscat, adăugați mai mult piure de dovleac sau sirop de arțar.
  4. Rulați în toppinguri. Puteți folosi nuci, nucă de cocos și niburi de cacao sau orice alte topping-uri pe care le preferați. Doar asigurați-vă că le tocați mărunt pentru a fi mai ușor să rulați biluțele de dovleac în topping și să lipiți de ele.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cât timp se păstrează?

Odată făcute, păstrați biluțele de dovleac la frigider într-un recipient ermetic cu straturile separate cu pergament. Se vor păstra bine până la o săptămână și vor fi o gustare grozavă înainte sau după antrenament.

Le poți îngheța?

Da, acestea se vor îngheța bine și se vor păstra până la 3 luni. Congelați-le solide pe o tavă de copt apoi transferați-le într-o pungă de congelare. Dezghețați-le la frigider sau la temperatura camerei pentru a le savura.

Ce mai poți adăuga la biluțele de dovleac?

Acestea sunt destul de delicioase așa cum sunt, dar ai putea adăuga fructe uscate, merișoarele ar funcționa de minune. De asemenea, le puteți rula în diferite garnituri, cum ar fi fulgi de nucă de cocos sau nuci tăiate, sau chiar le puteți scufunda în ciocolată pentru un adevărat răsfăț!

Mâna ținând una dintre bile de dovleac cu mușcătura scoasă din ea

Lucrul grozav la această rețetă de bile de dovleac este că toate ingredientele nu conțin gluten, așa că se simte ușoară, dar energizantă. Este, de asemenea, prietenos cu paleo și vegan, așa că este o gustare sănătoasă care te va face să te simți bine!

INGREDIENTE
  

  • 1 ¾ cană făină de ovăz sau ovăz măcinat
  • ¼ cană de ovăz
  • lingură condiment pentru plăcintă cu dovleac
  • ⅛ linguriță sare
  • ½ cană piure de dovleac
  • ¼ cană unt de arahide cremos încălzit dacă este necesar
  • ¼ cană sirop de arțar
  • ½ cană mini chipsuri de ciocolată

INSTRUCȚIUNI

  • Într-un castron mic, amestecați ovăzul, făina de migdale, condimentul pentru plăcintă de dovleac și sarea.
  • Într-un alt castron mare, combinați piureul de dovleac, untul de arahide, siropul de arțar și extractul de vanilie. Adăugați ingredientele uscate peste ingredientele umede și amestecați bine până se formează o textură fermă. Încorporați mini chipsurile de ciocolată, dacă folosiți.
  • Folosind o linguriță pentru prăjituri cu arc sau mâinile pentru a forma aluatul în bile mici de mărimea unei mușcături. Face aproximativ 12-15. Savurați imediat sau dați la frigider timp de 10 minute pentru a se întări.

NOTE

Depozitare: Păstrați biluțele de dovleac la frigider într-un recipient ermetic cu straturile separate cu pergament până la 7 zile.
Instrucțiuni de congelare:  Congelați-le solide pe o foaie de copt apoi transferați-le într-o pungă de congelare timp de până la 3 luni. Dezghețați-le la frigider sau la temperatura camerei pentru a le savura.
Înlocuitori: pentru cele mai bune rezultate, urmați rețeta așa cum este. Cu toate acestea, iată câțiva înlocuitori obișnuiți care ar funcționa bine în această rețetă.
  • Pentru opțiunea paleo, înlocuiți ovăzul și făina de ovăz cu ¾ de cană de făină de cocos
  • Zahărul din trestie poate fi eliminat, mai ales dacă utilizați piure de plăcintă de dovleac care este de obicei deja îndulcit

NUTRIȚIE

Calorii: 129 kcal , Carbohidrați: 23 g , Proteine: g , Grăsimi: g , Grăsimi saturate: g , Sodiu: mg , Potasiu: 85 mg , Fibre: g , Zahăr: g , Vitamina A: 1589 UI , vitamina C: mg , calciu: 44 mg , fier: mg