Biscuiti cu afine cu fulgi de ovaz

 Aceste fursecuri cu merișoare din fulgi de ovăz sunt perfecte pentru atunci când aveți nevoie de o soluție de prăjituri! Sunt crocante pe margini, incredibil de mestecate și umplute cu chipsuri de ciocolată albă și merișoare proaspete! Ușor și rapid de făcut și o bucurie de mâncat!

Farfurie mare de fursecuri cu merișoare din fulgi de ovăz cu ciocolată albă

Aceasta este practic o combinație a biscuiților clasici cu fulgi de ovăz cu merișoare în ele (cum ar fi rețeta de pe spatele recipientului Quaker Oats) amestecate cu o rețetă clasică de prăjituri cu ciocolată .

INGREDIENTE ȘI SUBSTITUȚII

  • Ovăz: Folosiți ovăz rulat pentru cele mai bune rezultate. Ele rămân drăguțe și mestecate în timpul coacerii. Într-un pic, puteți folosi ovăz rapid, dar ovăzul de oțel trebuie evitat, deoarece va fi prea dur.
  • Făină: folosim făină universală în această rețetă. Nu am încercat-o, dar ne-am aștepta ca folosirea unei făini 1:1 fără gluten să dea și rezultate bune.
  • Praf de copt: Acest lucru ajută la ca prăjiturile să fie mai ușoare și mai puțin dense.
  • Condimente: scorțișoară, vanilie și sare.
  • Zahăr: Am descoperit că cele mai bune rezultate au fost folosirea zahărului brun deschis, deoarece melasa adaugă bogăție și ajută la menținerea texturii mestecate. Ar putea fi folosit și zahărul de cocos.
  • Untul: Topiți untul și lăsați-l să se răcească ușor înainte de a amesteca. Cel mai bine este să folosiți unt nesărat, dar dacă folosiți sărat, reduceți cantitatea de sare adăugată.
  • Ou: Pentru a lega ingredientele împreună.
  • Merișoare: Merișoarele adaugă un gust dulce și dulce la fiecare mușcătură. Această rețetă a fost făcută cu merișoare proaspete, dar puteți folosi merișoare uscate. Alte fructe precum stafidele sau cireșele uscate ar funcționa și ele.
  • Chipsuri de ciocolată: Ne plac fulgii de ciocolată albă din aceste prăjituri pentru un prăjitură distractiv de Crăciun, dar poți folosi lapte sau semidulce dacă preferi.
Ingrediente pentru prepararea retetei de fursecuri

CUM SĂ FACI PRĂJITURI CU AFINE CU FULGI DE OVĂZ

  1. Bateți zahărul și untul și amestecați ouăle.
  2. Se amestecă făina și condimentele.
  3. Amestecați ovăzul.
  4. Încorporați merișoarele și chipsurile de ciocolată albă. Puneți amestecul pe o tavă de copt și coaceți.
Colaj cu 4 imagini pentru a arăta cum se face aluatul de prăjituri într-un mixer cu stand

SFATURI PENTRU A FACE FURSECURI CU AFINE

  1. Nu amestecați în exces ingredientele. Când se adaugă făina, trebuie amestecată până când nu există dungi uscate, dar nu o amestecați prea mult, deoarece acest lucru poate dezvolta prea mult glutenul și fursecurile vor fi foarte dense.
  2. Nu este nevoie să răciți aluatul de fursecuri. Aceste prăjituri cu fulgi de ovăz conțin doar o cantitate mică de unt, așa că nu este nevoie să răciți aluatul înainte de coacere.
  3. Coaceți fursecurile pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Acest lucru le va face ușor de îndepărtat odată ce sunt gătite. Dacă folosiți folie, fundul se poate coace prea mult.
  4. Adăugați opțional un strop de ciocolată albă. Utilizați ciocolată de copt care nu conține stabilizatori pentru cele mai bune rezultate. Într-un praf, puteți folosi și fulgi de ciocolată, dar asigurați-vă că adăugați puțin ulei de nucă de cocos sau unt pentru a le ajuta să se topească pentru a stropi.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce fel de ovăz este cel mai bine să folosiți în aceste cookie-uri?

Cel mai bun ovăz pentru aceste prăjituri este ovăzul rulat, deoarece își păstrează foarte bine forma și își păstrează mestecul, care este esențial pentru un prăjitură. Puteți folosi ovăz rapid, dar nu vor avea aceeași textură mestecată, deoarece tind să fie mai pudrați.

Puteți folosi merișoare congelate?

Acestea funcționează grozav cu merișoare uscate, proaspete sau congelate. Dacă folosiți congelat, nu le lăsați să se dezghețe înainte de a le adăuga la amestec, altfel vă vor vopsi aluatul în roz.

Cât timp se păstrează?

Odată făcute, aceste prăjituri cu merișoare din fulgi de ovăz se vor păstra bine timp de aproximativ o săptămână într-un recipient etanș la temperatura camerei. De asemenea, pot fi congelate până la 2 luni.

Fotografie de aproape cu prăjituri cu afine cu fulgi de ovăz

O să-ți placă aceste prăjituri cu merișoare din fulgi de ovăz, mai ales pentru coacere în perioada sărbătorilor. Sunt atât de perfecte pentru adunările de sărbători sau chiar pentru o gustare de după-amiază cu o ceașcă de ceai sau cafea!

INGREDIENTE
  

  • cană de ovăz
  • ¾ cană făină universală
  • lingurita praf de copt
  • lingurita scortisoara macinata
  • ⅛ linguriță sare
  • ½ cană zahăr brun deschis
  • linguri de unt nesarat topit si racit putin
  • ou mare la temperatura camerei
  • lingurita extract de vanilie
  • ½ cană de afine proaspete sau uscate
  • ¼ cană chipsuri de ciocolată albă

INSTRUCȚIUNI

  • Preîncălziți cuptorul la 350°F și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
  • Într-un castron mic, amestecați ovăzul, făina, praful de copt, scorțișoara și sarea; pus deoparte.
  • În bolul unui mixer cu stand sau folosind un mixer portabil, bate zahărul și untul la viteză medie până se creează, 1 până la 2 minute. Se adauga oul, urmat de extractul de vanilie si se bate pana se omogenizeaza, inca 1 minut.
  • Cu mixerul la viteză mică, adăugați încet ingredientele uscate și amestecați până se omogenizează, fără a amesteca prea mult. Încorporați merișoarele și chipsurile de ciocolată albă.
  • Împărțiți aluatul în bile de dimensiunea 1 ½ lingură folosind o linguriță cu arc și apăsați ușor pentru a se aplatiza. Coaceți timp de 12-14 minute sau până când marginile fursecului s-au întărit, dar centrul arată încă moale. Se răcește pe tava de copt timp de 5 minute, apoi se transferă pe rafturi pentru a se răci complet.

NOTE

Depozitare: A se păstra într-un recipient etanș până la o săptămână la temperatura camerei.
Înghețare: Înghețați solidul pe o foaie de copt înainte de a fi transferat într-un recipient sau pungă. Se vor păstra bine până la 2 luni și pot fi dezghețate la temperatura camerei.
Sfat: Nu amestecați prea mult aluatul de prăjituri când adăugați făina, astfel încât glutenul să nu se dezvolte prea mult.
Sfat: Răciți complet fursecurile pe un gratar înainte de a le depozita sau servi.

NUTRIȚIE

Porție: g , Calorii: 101 kcal , Carbohidrați: 15 g , Proteine: g , Grăsimi: g , Grăsimi saturate: g , Grăsimi polinesaturate: g , Grăsimi mononesaturate: g , Grăsimi trans: g , Colesterol : 16 mg , sodiu: 25 mg , potasiu: 67 mg , fibre:g , zahăr: g , vitamina A: 94 UI , vitamina C: mg , calciu: 26 mg , fier: mg