Batoane cu ovăz Starbucks

 Dacă diminețile tale sunt agitate, aceste batoane de ovăz pentru micul dejun sunt o opțiune grozavă! Această rețetă de imitație Starbucks este atât de ușor de făcut acasă, iar fiecare mușcătură este foarte delicioasă! Dacă batoanele de ovăz sunt tratarea ta preferată Starbucks, vei adora această versiune de casă mai sănătoasă!

Teanc de 4 batoane de ovăz - rețetă imitatoare de la Starbucks

INGREDIENTE ȘI ÎNLOCUIRI

  • Ovăz rapid: Acești ovăz cu gătit rapid, numit și ovăz de 1 minut, pot fi gătiți literalmente în acel timp scurt, astfel încât rezultă o textură moale și mestecat și este cel mai bun pentru rețetă. Puteți folosi ovăz rulat, dar asigurați-vă că îl măcinați mai întâi într-un robot de bucătărie. Nu utilizați ovăz tăiat din oțel. Dacă nu conține gluten, utilizați ovăz certificat GF.
  • Untul: Untul adaugă bogăție și ajută la menținerea ovăzului împreună. Foloseste unt nesarat, daca folosesti sarat scade cantitatea de sare adaugata. Orice unt pe bază de plante ar funcționa perfect și în această rețetă.
  • Zahăr brun deschis: melasa din zahăr brun adaugă o aromă bogată minunată. Puteți folosi zahăr alb granulat dacă vă aflați în sâmbure.
  • Sirop de arțar: Siropul de arțar adaugă o dulceață plăcută de pământ. De asemenea, mierea va funcționa bine dacă preferați.
  • Lapte: Am folosit lapte de migdale neindulcit pentru aceste batoane de ovăz, dar orice lapte pe bază de plante sau lapte va funcționa bine.
  • Extract de vanilie și sare: Pentru a îndulci și a rotunji aroma batoanelor de ovăz.
Ingrediente pentru realizarea retetei

CUM SE PREPARĂ BATOANE DE OVĂZ STARBUCKS

  1. Topiți untul, zahărul brun și siropul de arțar într-o cratiță mică. De asemenea, puteți folosi cuptorul cu microunde pentru a fi mai rapid.
  2. Se amestecă până se omogenizează și apoi se amestecă laptele și extractul de vanilie.
  3. Turnați amestecul de unt în amestecul de ovăz.
  4. Se amestecă pentru a combina.
  5. Presă amestecul într-o tavă pătrată tapetată.
  6. Coaceți până devin ușor aurii și fermi.
6 colaj de imagini pentru a arăta cum se face rețeta

SFATURI PENTRU A FACE BATOANELE ACASĂ

  1. Utilizați ovăz rapid pentru cele mai bune rezultate. Se înmoaie și se gătesc mai repede decât ovăzul rulat, pentru a obține o textură fragedă, mestecată, care seamănă cu rețeta Starbucks.
  2. Tapetați tava de copt cu pergament. Lăsați pergamentul să atârne peste părțile laterale ale tăvii, astfel încât ovăzul copt să fie ușor de îndepărtat, să se răcească și să îl feliați.
  3. Lăsați ovăzul să se răcească. Dacă tăiați ovăzul copt prea devreme, acesta nu va fi setat. Lăsați-le să se răcească în tavă timp de 5 minute înainte de a le transfera pe un grătar de răcire.
  4. Adăugați câteva suplimente. Pregătiți aceste batoane de ovăz Starbucks exact după gusturile dvs., amestecând în amestecul de ovăz niște chipsuri de ciocolată, fructe uscate sau nuci înainte de coacere. Sau terminați-le cu un strop de ciocolată topită!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Le poți face vegane?

Aceste batoane de ovăz conțin unt, așa că nu sunt vegane. Dar atunci când sunt testate cu unt pe bază de plante, funcționează perfect, așa că este singura schimbare necesară pentru a le face vegane!

Cât durează?

Aceste batoane de ovăz pentru micul dejun sunt grozave pentru pregătirea meselor. După ce s-au răcit, păstrați-le într-un recipient ermetic la frigider până la 5 zile. Le puteți savura reci, la temperatura camerei sau le puteți încălzi ușor.

Le poți îngheța?

Da, acestea se vor îngheța bine până la 2 luni, așa că faceți un lot dublu. Înghețați batoanele solide pe o foaie de copt înainte de a le transfera într-un recipient sau într-o pungă sau înfășurați individual în pergament. Decongelați la frigider sau la temperatura camerei.

Batoane de ovăz Starbucks tăiate cu mâna apucând unul

Treceți la coadă la Starbucks și faceți-vă propriile batoane de ovăz acasă, rapid și ușor, pentru acele dimineți aglomerate din timpul săptămânii sau ca o gustare la prânz. Copioase și sățioase, îi vor face pe toți să se simtă mulțumiți!

INGREDIENTE
  

  • 3 ¾ căni de ovăz rapid
  • lingurita sare
  • ½ cană de unt nesărat
  • ½ cană zahăr brun deschis la pachet
  • ¼ cană sirop de arțar
  • ¼ cană lapte de migdale neîndulcit
  • lingurita extract de vanilie

INSTRUCȚIUNI

  • Preîncălziți cuptorul la 325 ° F și tapetați o tavă de 8 × 8 inci cu hârtie de copt.
  • În bolul unui robot de bucătărie, măcinați 2 căni de ovăz până când este foarte fin și ca făină. Adăugați într-un castron mare și amestecați restul de 1¾ de cană de ovăz și sare. Se amestecă pentru a se combina.
  • Topiți untul, zahărul brun și arțarul la foc mediu într-o cratiță mică până când untul este complet topit și zahărul este dizolvat. Se ia de pe foc si se adauga laptele de migdale si extractul de vanilie. Se lasa sa se raceasca putin.
  • Se toarnă amestecul de unt în amestecul de ovăz și se amestecă cu o lingură de lemn până se combină. Turnați amestecul în tava pregătită și apăsați uniform ovăzul în tigaie.
  • Coaceți până devine ușor auriu, rotindu-se la jumătate, 20 de minute. Se lasa sa se raceasca si apoi se taie in batoane.

NOTE

Păstrare: A se păstra într-un recipient ermetic la frigider până la 5 zile.
Congelare: Aceste batoane de ovăz se vor îngheța bine până la 2 luni. Înghețați batoanele solide pe o foaie de copt înainte de a le transfera într-un recipient sau pungă sau înfășurați-le individual în pergament. Decongelați la frigider sau la temperatura camerei.

NUTRIȚIE

Calorii: 215 kcal , Carbohidrați: 31 g , Proteine: g , Grăsimi: g , Grăsimi saturate: g , Grăsimi polinesaturate: g , Grăsimi mononesaturate: g , Grăsimi trans: g , Colesterol: 20 mg , Sodiu : 206 mg , potasiu: 120 mg , fibre: g , zahăr:13 g , vitamina A: 236 UI , calciu: 35 mg , fier: mg