Biscuiți cu ciocolată cu sos de mere

 Iată un lot mare de cele mai moi prăjituri vreodată și vești bune, sunt de fapt oarecum sănătoase. Aceste prăjituri cu ciocolată cu sos de mere sunt o schimbare de joc, deoarece sunt făcute cu schimburi mai ușoare precum sosul de mere și au 25% din grăsimea găsită într-o prăjitură tradițională Toll House!

Farfurie cu biscuiti cu ciocolata cu sos de mere cu pahar de lapte alaturi

Schimbarea niște sos de mere cu niște grăsimi, cum ar fi untul sau uleiul de cocos, poate crește fibrele în timp ce scădea grăsimea. Aceste fursecuri nu conțin lactate și sunt ușor de făcut vegane. Și asigurați-vă că luați această rețetă pentru a vă face propriul sos de mere de casă .

INGREDIENTE ȘI SUBSTITUȚII

Ingrediente pentru realizarea retetei
  • Făină: Această rețetă folosește făină universală. Nu l-am încercat, dar ne-am aștepta să iasă bine folosind o făină fără gluten 1:1.
  • Praf de copt: Pentru ca fursecurile să devină mai ușoare când se gătesc, mai degrabă decât dense și grele.
  • Sare și extract de vanilie: Pentru aromă și dulceață.
  • Zahăr: Folosiți zahăr brun deschis pentru aceste prăjituri. Melasa din ele face prajiturile frumoase si mestecate. Puteți folosi și zahăr din trestie.
  • Sos de mere : Puteți folosi sos de mere de casă sau cumpărat din magazin. Dacă utilizați un magazin cumpărat, utilizați unul fără zahăr adăugat.
  • Ulei de nucă de cocos: Uleiul de cocos conține grăsimi sănătoase, dar poți folosi ulei de canola sau vegetal.
  • Ou: Pentru a lega ingredientele împreună. Puteți folosi un ou de in pentru a face aceste prăjituri vegane.
  • Chipsuri de ciocolată: Această rețetă folosește chipsuri de ciocolată semidulce, dar și albul sau laptele ar funcționa bine.

CUM SE FACEȚI PISCHEIURI CU SOP DE MERE

  1. Bateți zahărul, sosul de mere și uleiul de cocos.
  2. Se amestecă oul și vanilia.
  3. Se amestecă ingredientele uscate.
  4. Încorporați fulgii de ciocolată.
  5. Scoateți bile într-un loc pe o tavă de copt tapetată.
  6. Coaceți până s-au întărit marginile.
6 colaj de imagini pentru a arăta cum să faci aluatul de prăjituri și apoi prăjiturile pe tava înainte și după coacere

SFATURI PENTRU A FACE BISCUITI CU SOS DE MERE

  1. Fă-l vegan cu ou de in. Această rețetă funcționează perfect schimbând un ou cu un ou de in. Aflați detalii despre cum să faceți ouă de in folosind doar semințe de in măcinate și apă.
  2. Îndepărtați o parte din umezeala din sosul de mere dacă este de casă sau conține mult lichid. Puteți face acest lucru punând sos de mere într-o sită fină peste un bol; se lasa sa stea 15 minute si apoi se arunca lichidul.
  3. Nu amestecați exagerat aluatul de prăjituri. Când adăugați făina, amestecați-o la viteză mică și opriți amestecarea când nu au mai rămas dungi uscate de făină. Dacă îl amestecați prea mult, glutenul se va dezvolta excesiv și fursecurile voastre vor fi foarte dense.
  4. Utilizați un suport sau un mixer manual pentru a face aceste prăjituri. Acest lucru vă va asigura că ingredientele sunt într-adevăr bine combinate, astfel încât să aveți o textură uniformă pe tot parcursul. Puteți amesteca aluatul cu mâna, dar va dura mai mult pentru a vă asigura că totul este bine amestecat.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Trebuie să răciți aluatul de fursecuri înainte de a-l coace?

Deoarece fursecurile nu conțin unt, nu este nevoie să le răciți înainte de a le scoate și coace. Puteți face aluatul de fursecuri cu o zi sau două înainte și îl țineți acoperit la frigider.

Cât timp se păstrează?

Odată copt și răcit, depozitați aceste fursecuri într-un recipient ermetic. Se vor păstra bine la temperatura camerei timp de aproximativ 4 zile. Le poți pune și la frigider, dar se pot usca puțin după câteva zile.

Le poți îngheța?

Da! Aceste fursecuri se vor păstra bine congelate până la 3 luni. După ce s-au răcit, congelați fursecurile solide pe o tavă de copt înainte de a le transfera într-un recipient sau pungă. Dezghețați-le la temperatura camerei pentru a le savura.

Fursecuri cu sos de mere pe o farfurie

Aceste fursecuri cu ciocolată cu sos de mere sunt atât de rapid și ușor de făcut. Așadar, ia un pahar cu laptele tău preferat și apucă-te de coacere pentru că aceasta ar putea deveni noua ta rețetă de prăjituri cu ciocolată cu ciocolată scăzută!

INGREDIENTE
  

  • 1 ½ cană de făină universală
  • 1 ½ linguriță praf de copt
  • ½ lingurita sare
  • cană zahăr brun deschis la pachet
  • ½ cană de sos de mere fără zahăr adăugat
  • ¼ cană ulei de cocos topit
  • ou mare
  • ½ linguriță extract de vanilie
  • cană chipsuri de ciocolată semidulce

INSTRUCȚIUNI

  • Preîncălziți cuptorul la 375°F și tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt.
  • Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
  • În vasul unui mixer cu stand, bate zahărul, sosul de mere și uleiul de cocos la viteză medie până se combină bine, 1 până la 2 minute. Adăugați oul și extractul de vanilie și bateți până se omogenizează, încă 1 minut.
  • Cu mixerul la viteză mică, adăugați încet ingredientele uscate și amestecați până se omogenizează, fără a amesteca prea mult. Încorporați fulgii de ciocolată.
  • Împărțiți aluatul în bile de dimensiunea 1 ½ lingură folosind o lingură cu arc. Coaceți timp de 10 minute sau până când marginile fursecului s-au întărit, dar centrul arată încă moale. Se răcește pe tava de copt timp de 5 minute, apoi se transferă pe rafturi pentru a se răci complet.

NOTE

Depozitare: A se pastra intr-un recipient ermetic pana la 4 zile la temperatura camerei.
Congelare: Congelați fursecurile pe o foaie de copt și transferați-le într-o pungă sau recipient de congelator. Se vor păstra bine până la 3 luni.
Înlocuiri: faceți aceste prăjituri vegane schimbând oul cu un ou de in .

NUTRIȚIE

Calorii: 119 kcal , Carbohidrați: 19 g , Proteine: g , Grăsimi: g , Grăsimi saturate: g , Colesterol: mg , Sodiu: 83 mg , Potasiu: 72 mg , Zahăr: 14 g , Vitamina A: 25 UI , vitamina C: 0,1 mg , calciu: 33 mg , fier: 0,5mg