Cești de budincă de murdărie

 Aceste căni de budincă de murdărie, completate cu viermi de gumă, sunt un desert perfect de Halloween pe care copiii îl vor adora! Făcute cu Oreos și o budincă cremoasă de ciocolată cu unt de arahide, durează câteva minute pentru a fi făcute și sunt perfecte pentru sezonul înfricoșător!

Cești de budincă de murdărie făcute cu budincă și oreos

INGREDIENTE ȘI ÎNLOCUIRI

  • Iaurt: Folosește un iaurt grecesc pentru a adăuga puțină proteină în plus la acest desert și folosește o aromă de vanilie pentru un pic de dulceață. Puteți folosi și iaurt simplu,
  • Cremă: Crema groasă ajută la crearea unei texturi netede de budincă. Crema grea funcționează cel mai bine, deoarece ajută la menținerea budincii groase.
  • Miere: Folosită pentru a îndulci natural budinca. Se mai poate folosi siropul de artar.
  • Pudra de cacao: pudra de nucă de cocos neîndulcită creează un gust bogat de ciocolată.
  • Unt de arahide: Acesta este opțional, dar untul de arahide și ciocolata este o combinație preferată. Utilizați mai degrabă netedă decât crocantă pentru cea mai bună textură.
  • Extract de vanilie și sare: Pentru a spori aromele budincii.
  • Fursecuri tip sandwich: Oreos zdrobit alcătuiesc straturile de murdărie, orice prăjituri de ciocolată tare vor funcționa bine.
  • Viermi gumati: Nicio budinca de ciocolata nu este completa fara niste viermi gumati! Alte bomboane vor funcționa bine, dar viermii sunt o necesitate pentru noi!
Ingrediente pentru realizarea retetei

CUM SĂ FACI CĂNI DE BUDINCĂ DE MURDĂRIE

  1. Adăugați ingredientele pentru budinca de ciocolată într-un bol.
  2. Combinați împreună într-un blender cu suport sau cu un mixer manual până se omogenizează.
  3. Zdrobiți Oreos în firimituri fine.
  4. Stratificați cupele cu cele două amestecuri și acoperiți cu viermi gumași.
Colaj cu 4 imagini pentru a arăta cum se prepară budinca și apoi se adaugă ceștile

SFATURI PENTRU PREPARAREA BUDINCII

  1. Îngheață-ți Oreos înainte de a le zdrobi. Congelați-le pe o tavă de copt timp de 30 de minute, apoi zdrobiți-le cu un robot de bucătărie. De asemenea, le puteți adăuga într-o pungă cu fermoar și le puteți zdrobi cu un sucitor.
  2. Sari peste untul de arahide. Ne place să adăugăm unt de arahide în budinca de ciocolată, dar puteți sări peste el dacă preferați ciocolată simplă. Puteți folosi și o dulceață de fructe, cum ar fi zmeura sau căpșuni, pentru o aromă diferită.
  3. Nu le faceți prea departe înainte de timp. Deși vor fi mai puțini să mănânce, firimiturile de biscuiți vor începe să-și piardă crocantul cu cât budinca stă mai mult.
  4. Amestecați toppingurile. Viermii de gumă sunt atât de perfecți pentru Halloween, dar îi puteți servi cu ușurință pentru alte ocazii. Adaugă inimioare de gumă de Valentine sau ouă de ciocolată de Paște!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cu cât timp înainte le poți face?

Preferăm să stratificam aceste cupe de budincă de murdărie chiar înainte de servire, astfel încât straturile să fie mai definite și fursecurile să nu se ude. Puteți face straturile cu o zi înainte și le păstrați acoperite și separate la frigider până când sunteți gata de servire.

Cât timp se păstrează resturile?

Dacă vi s-au rămas căni, acoperiți-le ermetic și păstrați-le la frigider. Se vor păstra bine câteva zile.

Sunt vegetarieni?

Budinca de murdărie în sine este vegetariană, dar folosiți viermi gumași fără gelatină pentru a le face fără produse de origine animală.

Fotografie deasupra capului cu cești de budincă de murdărie cu viermi de gumă

Aceste căni distractive de budincă de murdărie cu viermi gumași sunt deliciul perfect de Halloween pe care copiii tăi le vor adora! Simplu și ușor de făcut, sunt o opțiune grozavă dacă găzduiești o petrecere sau te bucuri de ele pentru o seară distractivă!

INGREDIENTE
  

  • 1 ½ cană de iaurt grecesc cu vanilie
  • ¼ cană smântână groasă
  • ¼ cană miere
  • ¼ cană pudră de cacao
  • ¼ cană unt de arahide neted opțional
  • lingurita extract de vanilie
  • ½ lingurita sare
  • 1 ½ cană de prăjituri cu ciocolată zdrobită aproximativ 16 fursecuri
  • 15 viermi gumași

INSTRUCȚIUNI

  • Puneți iaurtul de vanilie, smântâna groasă, mierea, pudra de cacao, untul de arahide, vanilia și sarea în bolul unui mixer cu stand și procesați până devine omogen și pufos, aproximativ 1 minut, asigurându-vă că răzuiți părțile laterale ale bolului după cum este necesar.
  • Creați straturi alternative, câte 2 fursecuri zdrobite și budinca de ciocolată și împărțiți-le în 6 căni mici sau borcane.
  • Acoperiți cu viermi gumași și serviți imediat.

NOTE

Date nutriționale:  Vă rugăm să rețineți că eticheta nutrițională furnizată este doar o estimare. Acesta va varia în funcție de ingredientele specifice utilizate.

NUTRIȚIE

Calorii: 413 kcal , Carbohidrați: 66 g , Proteine: 12 g , Grăsimi: 14 g , Grăsimi saturate: g , Grăsimi polinesaturate: g , Grăsimi mononesaturate: g , Grăsimi trans: g , Colesterol: 15 mg , Sodiu : 423 mg , potasiu: 258 mg , fibre: g , zahăr:43 g , vitamina A: 146 UI , vitamina C: mg , calciu: 23 mg , fier: mg